Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal skåpmat


Insikt

Helt plötsligt hittar du rätt
som det var. För ett ögonblick
blir allt svart, innan du förstår
att det var du som var det svarta.
Då vänder du blicken och kysser
kärleken till jorden och tackar de
som ledde dig in i rätt galax.




Fri vers (Prosapoesi) av Börje Larsson
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-05 13:42



Bookmark and Share


  Junitvillingen
En sådan insikt kan bara betyda att man är på rätt väg:-))
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson