Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade ... kom ska jag ladda dej


Älskade... klart jag ser att du är slut




Klart jag märker att du behöver

All Uppmärksamhet

Ömhet

NU

Kom låt mej hålla om dej

som jag alltid har gjort

Kom så ska jag slappna av dej

ladda dej

älska dej

le dej

gråta dej

stoppa om dej


Imorgon sjukskriver du dej

jag tar ut komp

 

så har vi

rekreation

och

rehab

i sängen

med picnick

och

allt

det

du

önskar

 

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-05 20:29



Bookmark and Share


  poetryGirl
fint...
2011-09-05

    ej medlem längre
Dagar som denna behövs!
2011-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP