Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BIBELN är ingen helig skrift, och JESUS är inte enda vägen till frälsning




Det är dags för kristendomen att kliva ner från

sina höga hästar, och se sanningen!

Bibeln är en bok fylld av sagor, och skriven av män för män.

Det finns otaliga vägar in i Guds kärlekfamn, och

kristendomen är bara en stig.

Så lägg av med er högdragna arrogans ni kristna!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-05 20:45



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
nej "den grå teologin" kan vi lämna därhän!
2011-09-06

  Johan Bergstjärna VIP
Luka


Jag behöver inte nån jävla teologi för att dikta, kom med några vettiga argument mot min dikt istället för att snacka skit.
2011-09-06

  Lavinia Röd
Som tur är så är det bara några få kristna som är arroganta :) De allra flesta verkar vara ganska så vettiga människor.....
2011-09-05

  Pitbullpudelns kärna
Kommer man inte att brinna i helvetet med väsande ormar och ylande vargar om man skriver så? ;-)
2011-09-05

  Anders Nordlander VIP
texten har en viss poäng.
2011-09-05

    Botox
Ta grundkursen i teologi innan du diktar ;)
2011-09-05

  Julio VIP
personen framför spegeln, är vägen till frälsning..så länge man vågar erkänna det
2011-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP