Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när mörkret

när mörkret faller 

en mil från mig

skakar min tillvaro

 

när mörkret kväver

skriket i kudden

går du genom huden

 

när mörkret får 

din blick att vika undan

vill jag dig bara väl




Fri vers av kir
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-05 21:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert, rader som berör!
2013-03-09

  Tillbringaren VIP
Jättefin...
2011-10-10

  Mow Dean VIP
det var så väldigt fina rader.
dom berör mig.
vackert skrivet.
2011-09-05
  > Nästa text
< Föregående

kir
kir

Mina favoriter
Svar