Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vuxen som är barnslig gillar barn inte ofta, men då barn leker vuxna, ja då ler de vuxna i mjugg. Ja, jag vet. Jag borde vila från sidan idag eftersom telefonen går i ett, alla vill de gratulera mig på min födelsedag, själv vill jag bara gå och gömma m


Barnsligt värre






när som morgonsolen ryser
sitter råttorna och myser
de väntar hela långa natten
på den ännu jagande katten

på att den snart skall sova
hela långa dagen vill jag lova
inte sedan de jaga råttor alls
så då råttorna kan dansa vals

för det hört har du väl orden
att råttorna dansar på borden
när katten helt är borta
då som kommit delt till korta




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-15 10:19



Bookmark and Share


  thyra
Grattis, och hoppas att telefonen lugnar ner sig så du hinner smaka tårtan!
2011-09-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
G rattis vän
R ar blir den
A bsolut resolut
T ippar jag
T y vad för slag
A nnars kan det bli idag!
********************
2011-09-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP