Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal skåpmat


Jordkontakt

Bli min jordgubbe och du får njuta
av mitt jordnära sätt. Jag vet att
du behöver mig för att orka fortsätta
flyga. Men arbeta inte för hårt.
Då blir du till slut för upphetsad och
hittar inte tillbaka till kontrolltornet.




Fri vers (Prosapoesi) av Börje Larsson
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-06 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson