Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1402 gånger förlöst...


Vi - här - poeter

Hör rösten
från ensamheten
ord som ger närhet

du tar del av
klangen
från djupet av mitt hjärta

klanger som skapar musik
kort sagt
vi är de benådade




Fri vers av vera gade VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-06 18:21

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    AA VIP
Det ligger något i det du skriver.
2011-09-06

    ej medlem längre
i viss mening är det nog så, "vi är de benådade" - jo, det e nog så...
2011-09-06

  lodjuret/seglare VIP
bebådad eller benådad kan kanske gå på ett ut i lagomlandet
2011-09-06
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP