Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagens Rasmus 2011-09-06


Rasmus:
-mamma, Olle gjorde mål på fotbollen i kväll,
han tog av sig tröjan och snurrade den i luften....
när jag gör mål nästa gång ska jag göra likadant...
men jag tar nog byxorna då :)




Fri vers av Therés
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-06 19:01



Bookmark and Share


  Therés
...jag har närt en nudist vid min barm :)
2011-09-06

  thyra
Härligt!
2011-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!