Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slag

Livet leker men inte idag

och mobbaren ger mig ett armbågsslag

Jag flyger in i skåpet i uppehållsrummet

och alla skrattar åt min korkade dumhet

 

Jag tror tydligen jag är nått

Förtjänade det

Annars skulle han aldrig mig slagit

för han var ju en cooling, ni vet




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 245 gånger
Publicerad 2011-09-06 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson