Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal skåpmat


Skogsval

Skogen satt och funderade på
om den skulle fälla ett träd eller
blåsa en storm. Till slut bestämde
den sig för att falla omkull som åker.
Som sådan skulle den kunna fortsätta
växa, slippa läxa upp vinden och börja
häxa sig en skörd som vår.




Fri vers (Prosapoesi) av Börje Larsson
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-07 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson