Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa som om dina fötter brann

Dina solsystem
dödar det sista av hans syn
fullmånen blinkar i takt
med att
den ovetande
maskulinen
slänger ut hela sin månadslön
på ett restaurangbesök
och mcdonalds efteråt
eftersom
hon aldrig riktigt blev
mätt

Vem blir någonsin
en skalad räka i
en flottig hand
just innan greppet hårdnar

Livet känns för
oss
alla mer eller mindre
men det känns
och det bränns och vi kan bli utplånade
och nerstoppade
i asken igen utan att ens
någon hinner dra ett bloss

En stol står tom
en kudde är våt





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 161 gånger
Publicerad 2011-09-07 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan