Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Egenskapen... humor

"Boka möten som en man. Hoppa över planeringen. Lägg över ansvaret på någon annan. Ta åt dig äran för ett lyckat arrangemang."

Med denna typ av formuleringar marknadsfördes Gothia Towers/Svenska Mässans konferenser.

"Könsdiskriminerande och nedvärderande mot män", tyckte nio anmälare och fick medhåll från Reklamombudsmannen (RO).

Jag förmodar att samtliga anmälare är män. Så jag har åtminstone DET gemensamt med dem.

Men därutöver har jag egenskapen... humor.




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 203 gånger
Publicerad 2011-09-07 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund