Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SYSSELSÄTTNINGSTIPS FÖR DEN SYSSLOLÖSE

Lyssna på tystnaden,hitta på något som inte finns,låta hår och skägg växa ut,för att ha något att vänta på,stå ut fast man är inne,se det stora i det lilla och tvärtom,vänta på att få hjälp fast man inte behöver nån,sitta med korslagda ben i en vecka och låta vad som helst hända,för att utröna om man är buddhistisk eller ej,skapa ett eget mode,härma sig själv,gå ut på stan och fråga om nån är glad och varför,ge sig till tåls fast man inte behöver,lösa världsproblemen på en minut,eftersträva den högsta orgasmen,rensa skallen med en rejäl fylla,filosofera om utomjordiska experiment i den höges medvetande och beskåda det hemlighetsfullas leende,promenera i regnet,nattvandra stjärnklara nätter. gå och gömma sig för att se om man hittar sig själv,dansa med sin egen skugga.
Sten Wiking




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 534 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-08 08:19



Bookmark and Share


  DominiQueen
You rock!!!
2016-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP