Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del drömmar inger hopp


Nästa dag

Att ha någon
att drömma om


Gör det lite
lättare
att även nästa dag
kliva upp
och möta mörkret utanför




Fri vers av widmark
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-01-08 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

widmark
widmark