Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej inte direkt. Det är mer än frågan om att hitta tillbaka till att skriva något alls.


En liten bubbla

Bubblan spricker inte
DEN SPRICKER INTE!!!
Hjälp mig!
Vadå försökt!?
Nej, hjälp mig!

Eller jag är inte värd det förstås.
Så måste det vara.
Är jag inte vacker nog?
Smart nog?

Ensam?

Bubblan var liten först
Liiiten; trygg; bubbla
En liten bubbla
är inte kvar
Men bubblan rymmer ändå bara
lilla ensamma jag

SLÄPP UT MIG SA JAG! SLÄPP UT MIG!

SLÄPP UT MIG!

Vill du snälla säga att du vill ha mig
där utanför! Sargad, feg och inte mycket
för världen. Trots det.

För här; här är det hemskt.




Fri vers (Fri form) av widmark
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-02 00:08



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
rolig.
2013-10-03
  > Nästa text
< Föregående

widmark
widmark