Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vatten

vatten är hårt
slår mig i ansiktet
blankt stål speglar mig

vatten är mjukt
jag är kniven
som smör som bomull

vatten är nytt
jag är visaren
som uret är vattnet

vatten är formen
jag är skulptören
formar mitt avtryck




Prosa av zZzuperFly
Läst 160 gånger
Publicerad 2011-09-08 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zZzuperFly