Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

iskall förvåning

iskall förvåning
en stenfisk
alldeles nära din hand




Bunden vers (Haiku) av zZzuperFly
Läst 306 gånger
Publicerad 2006-02-23 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zZzuperFly