Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom och kyss din sång



Kom kyss din sång av ljus


in i mitt ockuperade hjärta

Med min själ och hela mitt väsen längtar

jag efter din skoningslösa exorcism

Håll mej som ett barn genom natten,

kom gör mej till man, befria min kärlek. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-08 15:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fantastisk.
2011-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP