Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANDROGYNT EMBRYO

Från  det  bottenlösa  slammets  outsägliga  urgrund,
och de gengaser från vars  lervälling  den  tillblivit ur
denna gyttjepöl, spolades den upp på land och dusch-
ades ren av monsunregnet, den ! vars  tillkomst  inte
tillfrågats om att komma till denna  avgrunds  gödsel-
hög, som  äter sina egna  exkrementer  och föder och
parar sig med sig själv, som det  androgyna  monster
den ammats till av universums atomer och  molekyler,
perverterad i sin läggning vars tillblivelser äter upp sig
själv i sin egna erosion.
Sten Wiking




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 385 gånger
Publicerad 2011-09-08 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP