Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillheten innan jag kysser dig

Fyra däck som rullar på vägen,
en bil som åker.
Sittandes i,
en till synes tidlös förare.

Två flaggor som fladdrar i vinden,
två stänger som vajar.
Ovanför dessa,
en till synes tidlös fågel.

Ett hjärta som slår i bröstet,
miljoner tankar som flyger.
Detta inuti,
en tidlös kropp som saknar rörelse för stunden
mycket nära dess like.




Fri vers (Fri form) av machalvan
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-08 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

machalvan