Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt


solvärme





solstrålar som glittrar på vatten
hade en gång för länge sedan
en betydelse mer än bara ljus
en betydelse av värme och närhet
magi och kärlek

det var sommar
och brorsan och jag
tillsammans i en gammal eka
stillsamt roende, jag där bak
med spötoppen vibrerande

en tid utan ramar, intet utom detta
att sitta där med spöet i handen
och blicken på toppen, tunn, nästan
osynlig mot glittrande katter
av sällhet och ro.




Fri vers av Silverarken
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-09 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silverarken