Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eljest

någon sa att du var unik
efter ett tag så är du fel
om alla är den andre lik
blir själen väldigt stel

det finns något bortom bergen
och kanske det är
sant så
inte för den konstiga älgen

nej, huka dig lille vän
göm dig för de andras ljus
spar dig, vila dig, för sen
kanske du har ditt eget hus

där du i hemlighet
kan göra det du gör
utan annat skäl
än för din längtan het

en dag, tänker jag snöra
kraftiga kängor av läder
ingen skall jag störa
i morgonens svala väder

jag skall vandra uppför dalen
till bergens fot
och titta för mig själv
är det något bortom bergen?




Fri vers av Silverarken
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-17 17:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
om alla är den andre lik
blir själen stel
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Silverarken