Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

en stilla nåd
med stjärnbeströd längtan
finns det där
bakom det kaotiska
en vila att längta till
att få känna
den kärleksfulla moderns
förlåtande hand
mot febrig panna




Fri vers av Silverarken
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-12 16:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en moders kärlek
slår det mesta
då det kommer till trygghet
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Silverarken