Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kamp

Jag håller på att förlora den här kampen.
Jag vet det, jag känner det i varje muskel i min kropp.

Någon säger kämpa.

Men jag är trött, jag orkar inte kämpa mer.

Jag vill sitta i mitt hörn med släckt lampa och försvinna från allting.

Från smärtan, från sorgen.

och det är svårare när jag är ensam, då jag inte tvingar mig själv att hålla ihop alla bitar.

För det finns inga bitar som passar längre. Så det blir svårare att försöka bygga upp mig.


Det finns ingen silvertejp som kan hålla ihop mig, inga trådar som kan sy ihop mig.

Ingenting. Bara bitar som inte passar.




Fri vers av mylullaby
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-09 12:37



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en stark dikt, om en stark personlighet,
även om hon inte vet om det själv
2011-10-19

  Shahla Haghi
Det var vågat, bra att hitta rätt på sina känslor och sätta ord på dem. Du lyckades överför din smärta och jag tar emot det gärna. Bra
2011-09-11

    ej medlem längre
Fint skrivet, man känner igen sig
2011-09-09
  > Nästa text
< Föregående

mylullaby
mylullaby