Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofärdigt skick


Det fattas alltid en minut,
en skruv
eller ett penseldrag.

Det sista ordet som aldrig blir uttalat.

Aldrig ett vi.
Måhända ett du
eller ett jag.

Och av allt det ofärdiga
kan vi bygga ett funktionsdugligt slott.
Kanske är det till och med trevligt
att tornen är fallfärdiga

eller är det att göra en stark känsla
vag.




Fri vers av Tina-sol
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-10 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol