Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vräker mig i V.


Vidrigt

Vältrande vildsvin vid vattenviken.
Vaket.
Vidrigt.
Vridande.
Våldsamma vågor väller...

Vulgärt.
Vansinnigt.
Vildsint.
Vildsvinet vanärar vattenviken.

Vad vill du
viskar hon väsande.
Vindögd vässar hon blicken.

Vredgad.
Vresig.
Vrång.
Vildsvinet vrövlar vårdslöst.

Vi vämjas vid åsynen
av detta
vidriga vildsvin.




Fri vers av Fru Frukt
Läst 233 gånger
Publicerad 2011-09-14 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fru Frukt
Fru Frukt