Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skör

Jag är en liten människa

med ett stort hjärta

som fyller hela bröstkorgen.

Så omfamna mig varligt

annars brister mitt hjärta

och jag

mitt itu...




Fri vers av Fru Frukt
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-03 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fru Frukt
Fru Frukt