Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solen skiner alltid ovan molnen..

...när det är rätt tid och plats, finns det alltid ljus för själen.




Fri vers av Songbird VIP
Läst 966 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-09-11 08:17



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
tycker om dessa solord
2011-09-15

  TT
...YES! Så är det!!! :- )
2011-09-15

  the apache kid VIP
wise words
2011-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP