Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt dej inte blåsas omkull av minsta vindpust


Känsliga människa
Låt dej inte blåsas
omkull så lätt
Stäng inte ner dej

Hissa det stora seglet
& länsa fram i dina ursinnen
Var en duktig krigare idag
& sjung & skrik din eld

Lita på den heliga Kraften
Stå upprätt i solorkanen
Var varm mjuk tålamodig
Skratta & gråt mirakel.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-11 15:00



Bookmark and Share


  marie-helene
Behövde den här texten också...
2011-09-11

    Birgersdotter VIP
Den behövde jag idag..vilken underbar stärkande dikt
2011-09-11

  Linda CH VIP
En underbart peppande och upplyftande text!
2011-09-11

  Bibbi VIP
"Ett krossat rör skall Han icke sönderbryta, och en rykande veke skall Han icke utsläcka, till dess Han har fört domen till seger." Matteus 12:20
2011-09-11

  Sofhia Wirström
bra ord alla borde bära med sig.
2011-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP