Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skuggan av Pan

Jag är fåren du räknat
när du inte kunnat somna

drömmens färger
du inte kunde se

aningen hos den
du inte känt

Jag är minnet av det
du inte kommer ihåg

saknaden hos den
som inte blev född

skuggan du sett
i ögonvrån

Jag är allt du trodde fanns
i en annans fantasi




Fri vers av dr.kras
Läst 409 gånger
Publicerad 2006-01-08 18:53



Bookmark and Share


  Watercolour
bra. Verkligen, jätte bra.
2006-07-11
  > Nästa text
< Föregående

dr.kras
dr.kras