Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liggfläsk

TV: n
har tagit kontrollen över mitt liv
jag måste få tillbaka
TV-kontrollen




Fri vers av dr.kras
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-01-10 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dr.kras
dr.kras