Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han kommer krossa dig

Han Som Inte
Förstår
När Du
Behöver honom,
Han Är
Ingenting Att Ha




Fri vers av LeonoraNelly
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-11 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LeonoraNelly