Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt är intressant. Lätt är... ingenting

Jag vill bara ha dig
när jag inte kan få dig.

När jag vet
att jag kan få dig.

Vet jag redan
att jag har dig




Fri vers av LeonoraNelly
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-11 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LeonoraNelly