Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den västerländska människan har allting... utom


Den västerländska människan har precis allting



utom...

Människan har 1000 TV-kanaler, spotify, youtube, GPS, facebook,
HD-TV, twitter, pengar, aktier, fonder, sport, mat och inredning.

De som jobbar, de jobbar ihjäl sej, de som är arbetslösa lider
stressen av för lite pengar och att inte fylla nån funktion, inte
behövas, människan går på anti-depressivt och förlorar topparna
och dalarna i livet.

Människan har precis allting... utom... sin SJÄL

Hjärta och själ är satta på undantag, därför mår så många idag
väldigt dåligt; ångest, stress, depression...

Det är hög tid för Själens och Hjärtats pånyttfödelse!

Det är läge för Kärlek och äkta Gemenskap!

Det är tid för överhuvudtaget Kultur och Poesi!

Hur mår Du människa..??




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-12 15:18



Bookmark and Share


  marie-helene
Tankar och ord vi människor i västvärlden behöver ta till sig..
Kloka ord från en klok man...
2011-09-12

  Bibbi VIP
"Du o Gud har skapat mig till Dig och mitt hjärta är oroligt till dess den finner sin vila i Dig."
Augustinus 300 talet.
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP