Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrad rimramsa

om du börjar rimma
går du i en dimma
om du börjar limma
kan du inte simma

står du först i raden
allt du hör är ta den
om du går till staden
hittar du till baden

vägarna är många
byxorna är trånga
säg hur ska jag fånga
tankar som är långa

tornet vill ju luta
kanske bäst att sluta
kanske bäst att kuta
med en riktig tuta




Bunden vers (Rim) av Börje Larsson
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-13 09:20



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Förvirrade rimramsor kan vara riktigt "skojsiga", speciellt om de liknar denna;-) Tokrolig text att dra på smilbanden åt, det tackar jag inte nej till!
2011-09-20

  Ingela Svenson VIP
...eller skuta kanske? på sista raden! Kulrimmat!;=)
2011-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson