Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags att återfödas

gör dig inte svårare än du blir
när du går i den svarta sanden
på väg till stranden i havet

kärleken kommer alltid tillbaka
till den som inte orkar hata längre
utan lägger sig ner och dör




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-13 12:53



Bookmark and Share


  vera gade VIP
ja det är väl inte så mycket som motpol till kärlek hatet står för här...det är väl mera ett faktum att sätter man upp en spärr av hat (eller ngtekvivalent ord)så är det omöjligt att ta emot kärlek..då skulle jag hellre fundera över sista raden som bild för nödvändigheten att låta hatet dö...
2011-09-13

  Ingela Svenson VIP
Tja, vad händer då, intressant slut! Sant eller falskt...
2011-09-13

  cilax VIP
oj, vilken oväntad avslutning!
Snyggt
2011-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson