Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att skjuta upp saker till senare.


Lättare att skjuta upp,
än att skjuta mitt i prick.

När man vet vad man vill
är det svårare att sikta.

Då gör det ondare att missa
än när man glider fel
eller rätt
längs ett bananskal.

Att skjuta upp till ett senare
är tryggt

som att aldrig spänna en båge
men ständigt fundera på
att göra det.




Fri vers av Tina-sol
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-13 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol