Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont uppsåt. Helt klart förförisk.


Kan du lova mig att du blundar?

Ställ dig nära mig,
men blunda.

Det finns ingenting att möta.
Vill bara andas in dig.

Smek min aura,
men bemöda dig inte
att försöka krossa några skal.

Blunda, för snart bryts förtrollningen,
bara lite till, fantisera oss bort.

Ser du att jag dansar,
knullar dig vild,
skrattar dig lycklig,
somnar med handen mot ditt hjärta.

Om du blundar så kan jag vara hon.
Möter du min blick
så måste jag gå.




Fri vers av Tina-sol
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-13 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol