Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näcknotsblad

Med näcken dansade vi så
med tanken bunden i musik
En åtråvärd slinga på felan
en melodi som dansade med.
dansade oss över ytan som
rörde varje ton i naturens sång

Människor har sagts dansa
dansa till döden i hans befäl
men näcken spelar blott
spelar efter vindens notblad




Fri vers av Mandsi
Läst 426 gånger
Publicerad 2006-01-08 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandsi
Mandsi