Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN GRODAS KVÄKANDE

Du  !  vittbereste, har kanske  känt  av den där
iakttagelsen från de levande döda, som boskap
stirrande  ur  ögonhålor, tomma  i  blick, vars
knivar  i  ryggen  av hånfulla kommentarer för-
söker utröna  varifrån du får din energi, det är
med andra ord inget intressant  med dessa, en
grodas kväkande och en kossas kocka förefaller
mera intressant.
                                           *




Fri vers (Fri form) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-14 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP