Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till DEJ - som förpestar poeter.se, och jagar bort fina poeter härifrån med förtal och lögner




Nu har ni lyckats att skrämma iväg en av mina favoritpoeter,

och en fin och duktig poet, härifrån, med erat skitsnack och förtal!

Grattis! Ni är lågt stående s.k människor!!

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 718 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-09-14 18:08



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Varmt tack för din text!!! Mycket har sagts och jag kan bara instämma!!!

Det här borde vara en seriös sida .. inte en plats där man jagar varandra med elakheter! Man kan bara undra vad som döljer sig i dessa människors tankar och önskningar att skada ...

Man blir inte större för att man trampar ner andra .. snarare tvärtom!!!
2011-09-14

    Max Poisé
Tragiskt. ( lämnade en längre kommentar hos (Ninanonia)
2011-09-14

    ej medlem längre
Tack för din text... Folk jagar folk, texter handlar om andras texter, folk kommenterar kommentarer osv... Bara att beklaga att poeter drar härifrån...
2011-09-14

  mickech
Bra rutet!! Det är för jävligt!
2011-09-14

  Ninananonia VIP
Hur kan de få hålla på så gång på gång?
Jag tycker inte om att de kränker poeter här på poeter.se.
2011-09-14

    ej medlem längre
Bra Johan..väldigt små människor är det..hoppas
nämnda tar åt sig om hjärtat finns kvar !? Mvh Mathias
2011-09-14

  mare VIP
Det låter hemskt, skulle sätta den elaka personen i husarrest
och för alltid bli stoppad på poeter !
2011-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP