Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtats längtan


saknaden efter minuten
innan besvikelsen
gör att jag saknar dig ännu mer

när minuterna efter evigheten stör min värld
med dess olidliga tickande
vet jag att det är över

jag letar efter någoting att hålla fast i
men allt jag hade
är förlorat i dig

för allt jag har kvar är tickandet
som redan insett för längesedan
är mitt hjärtats längtan





























Fri vers av Namnlösa
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-01-09 10:11



Bookmark and Share


  Spoken
Jättefin, syster
2006-01-16

  kärleksbarn
åh sanna!
2006-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Namnlösa
Namnlösa