Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsaknadernas skavsår.

Det går inte att ersätta en vän
med en annan
Det går heller inte att ersätta en kärlek
med en ny.

Men ibland känns det så lättjefullt
när rummen fylls av nya människor
och skratten klingar likadant som förut

när någonting saknas så uppenbart.

Nya dagar och nya relationer
där det kanske inte handlar om att vi ersätter varandra.
Vi kanske bara sätter plåster på avsaknadernas skavsår
tills det är lite lättare att gå.




Fri vers av Tina-sol
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-18 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol