Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Not so obvious

 

det finns

en del att göra

 

med de som har kvar

saker att göra

 

de som fastnat

i någonting gammalt

 

som en fiskare

trålar döda torskar

 

det är först i munnen

smaken av död når dig

 

utan att tveka

tas nästa steg i livet

 

hullingarna kan inte nå mig

skinnet regenererar

 

i samma ögonblick

 

det upplöses av sin egen

ordlösa tyngd

 

just där i samvaron, kärleken

dit du aldrig kommer nå

 

 




Fri vers av Brun Kanin
Läst 391 gånger
Publicerad 2011-09-18 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brun Kanin