Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Royal Sovmorgon

alltså igår fick jag en kompis
så jag är inte hundraprocent ensam som förut

han - som verkligen är en han - nosade på mig
jag - som verkligen är en hen - nosade tillbaka

vi juckade (vem vet om en han och en hen kan få kaninbarn egentligen?)
barnen skrattade

men nu är vi vänner
och vi turas om att sova inne hos Royal Matte

idag var det min tur - eller rättare sagt i natt
men nu måste jag somna om

royal sovmorgon i morgon och min mage kurrar lite
kål, gräs och klöver - hurra!

(ps jag får behålla all morot för mig själv
min kompis gillar inte morot
han är mer hardcore
än jag
nospuss!)




Fri vers (Fri form) av Brun Kanin
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-26 00:21



Bookmark and Share


  makulerat
hahahaha
2019-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Brun Kanin