Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under påverkan

aldrig mera skyldig
bara under påverkan

vindens tappade fjädrar
på marken




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 326 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-19 12:12



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Okej!
:)

Mvh
2011-09-19

  vera gade VIP
spännande..vindens tappade fjädrar..ser..hör..
2011-09-19

  Catharina Edin VIP
Snyggt!!!
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson