Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vasen

Dina ord är lika tomma som den trasiga vasen på golvet..
Den är lika trasig som min barndom
Men som en fenix reser jag mej ur askan från en trasig vas..




Fri vers av tez
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-19 20:22



Bookmark and Share


  friktion
friends* the empty vase!
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

tez
tez