Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

Jag vill krypa ur skinnet,
idag känns det inte som mitte eget
Det känns som att alla ser det
Men dom hör inte det öronbedövande skriket inom mej
Jag står inte ut!
Jag hör inte vad ni säger så sluta prata med mej..!




Fri vers av tez
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-10 23:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark känsloförmedling
2011-11-11

  Line W
Ja fyfan, jag vet...
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

tez
tez