Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nedräkning


Varför håller jag dig inte i handen?
Varför lägger jag inte örat mot din bröstkorg
för att höra om du finns kvar

Vill spara dig. Behålla dig.

Är det inatt som du ska tas ifrån mig?
Ska jag få vakna utan dig imorgon?

Vad händer om jag vägrar att somna?
Stannar du då?




Fri vers av Tina-sol
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-20 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol