Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaken är som baken

Smaken är som baken...delad
Men på vissa kan man tro den är ihopsydd
för de ser så väldigt ansträngda ut när man säger vad man tycker och tänker




Fri vers av Therés
Läst 388 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-20 23:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
älskar denna lilla text.
den är humor och förklarar
så bra.. :)
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!